Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı? Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı?

Fenerbahçe'nin efsane Başkanı Aziz Yıldırım'ın Galatasaray Başkan Dursun Özbek için kullandığı ''Sinek İkili' cümlesi çokça merak ediliyor. Sinek ikili ne demek? Anlamı ne? Küfür mü? İşte detaylar...

Feerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Ali Koç ile canlı yayına çıktığı Habertürk ekranlarında bir cümlesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek için sarf ettiği ''Sinek ikili'' sözü gündem oldu. Sinek ikili, kimsenin takmadığı söylemleri ve eylemlerinin önemsenmediği, lüzumsuz ve ciddiye alınmayan anlamına gelen bir kavramdır. Sinek İkili küfür değildir. İskambil kağıtları arasında en az değere sahip olan kart olarak bilinen Sinek İkili bu yönüyle aşağılama olarak kullanılır.

Aziz Yıldırım'ın Dursun Özbek'e sinek ikili dedim, bu kolay kolay söylenecek bir şey değildir. Sözlerine karşı Ali Koç ise ''Dursun Özbek'e herşey söylenebilir'' şeklinde cevap vermiştir.

Muhabir: Hatice Zeybek