Ülkemizde Galatasaray ve Adana Demirspor formaları ile başarılı sezonlar geçiren Younes Belhanda'nın hakkında ortaya atılan transfer iddiaları oyuncunun çok konuşulmasına neden oluyor.

Belhanda'nın futbolculuğu ve sahada verdikleri kadar saha dışındaki hayatı da merak edilir oldu. Faslı futbolcunun en önemli özelliklerinden birisi özel hayatını çok kameralara yanstımadan yaşaması.

Bizde sizler için özel hayatı ile merak konusu olan Belhanda evli mi, i kim, kaç çocuğu var gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Belhanda Evli Mi Eşi Kim Kaç Çocuğu Var 11

Belhanda Evli Mi? Eşi Kim?

Türk futbolunun son 7-8 yılına damga vuran oyunculardan birisi hiç şüphesizki Younes Belhanda. Faslı oyuncu Galatasaray'a transfer olduğu 2017 sezonundan itibaren bazen takdir topladı bazen eleştirildi.

Belhanda hakkında en çok sorulan sorulardan birisi evli mi ve eşi kim soruları oluyor. Belhanda evli ve eşinin ismide Amal Belhanda oalrak biliniyor. Amal Belhanda diğer futbolcularından eşlerinden farklı olarak neredeyse hiç kameralar karşısına çıkmıyor.

Younes Belhanda gibi Amal Belhanda'da Faslı biri olarak karşımıza çıkıyor. Türk halkı Amal Belhanda'yı 2017-2018 sezonunun 3. maçı olan Sivasspor maçında TT Arena tribünlerinde görerek tanımıştı.

Belhanda Evli Mi Eşi Kim Kaç Çocuğu Var 22

Belhanda'nın eşi kim öğrenmiş olduk. Birde çocuğu var mı ona bakalım.

ÖNERİ İÇERİK: Montella Evli Mi? Eşi Kim ve Kaç Çocuğu Var? Montella Nereli?

Belhanda Kaç Çocuğu Var?

Younes Belhanda ve eşi Amal Belhanda hakkında merak edilen konulardan birisi de ikilinin çocuğu olup olmadığı konusu. Belhanda çiftçinin Muhammed adında bir erkek çocukları bulunuyor. 12-13 yaşında olduğu tahmin edilen Muhammed'in 2010 yıllların başında dünyaya geldiği düşünülüyor.

Ülkemizde 2017 yılından beri top koşturan Belhanda adeta bizden biri oldu diyebiliriz. Özellikle Galatasaray'da oynadığı dönemde medyanın en çok ilgilendiği isimlerden olan Faslı yıldız neredeyse hiç olmayan gece hayatı ilede dikkat çekiyordu.

Belhanda, eşi ve çocuğu hakkında bilgilendik. Birazda kariyeri nasıl şekillenecek ona bakış atmaya çalışalım.

Belhanda Evli Mi Eşi Kim Kaç Çocuğu Var 33

Belhanda Amedspor'a Transfer Oldu Mu?

Younes Belhanda uzun yıllar ligimizde forma giydikten sonra 2023-2024 sezonunun devre arasında Katar takımlarından Al-Shamal SC'ye transfer olmuştu. Burada 10 maça Faslı yıldız 5 asist ve 1 gol üreterek takımına katkıda bulunmuştu.

Belhanda'nın yeni durağı tekrar Türkiye olacak gibi duruyor. Ama bu sefer ülkenin biraz daha doğusunda bir durak bizleri bekliyor. Ersun Yanal'ı takımın başına geçiren Amedspor kadrosunu güçlendirip Süper Lige çıkmanın hayalini kuruyor.

Başkan Aziz Elaldi yaptığı açıklamada Belhanda'yı takımda görmek istediklerini ve bunun için tüm şartları zorlayacklarını söylediler. Ersun Yanal'a yıllık 700 bin euro vereceği konuşulan Amedspor Belhanda içinde kesenin ağzını açıp 1 milyon euro gibi ücret ödemesi yapabilir.

Belhanda'nın transfer dedikodularına da bakış attık. Son olarak oyuncunun kariyerine bakalım.

Belhanda Evli Mi Eşi Kim Kaç Çocuğu Var 44

Belhanda Kimdir ve Hangi Takımlarda Oynadı? 

25 Şubat 1990 yılında Fransa'nın Avignon kentinde dünyaya gelen Fas uyruklu Younes Belhanda 34 yaşında bir futbolcudur. Kariyeri boyunca on numara mevkisinde forma giyen Belhanda zaman zaman orta sahanın ortasında da kendisine yer buldu.

Belhanda futbolculuk kariyerine Fransa'nın Montpellier takımının altyapısında başladı. Burada gösterdiği başarı ile A takıma yükselen Belhanda 4 sezon boyunca burada forma giydi ve bir de Ligue 1 şampiyonluğu kazandı.

Belhanda'nın ilk Fransa dışı deneyimi ise Dinamo Kiev takımı ile oldu. Burada 3 sezon oynayan oyuncu için yeni durak Almanya ve Schalke 04 idi. Almanya'da beklenileni veremeyen Belhanda Dinamo Kiev ve Nice gibi takımlarda forma giymeye devam etti.

Belhanda 3 Temmuz 2017'de Galatasaray'a transfer olurken sarı-kırmızılı takımın kasasından bonuslarla birlikte 10 milyon euro çıkmıştı. 4 sezon Galatasaray'da oynayan oyuncu 2 Süper lig şampiyonluğu yaşayıp Aslana veda etmişti.

Belhanda Temmuz 2021'de Adana Demirspor'a transfer olmuştu ve buradaki performansı ile kendisine güvenen takımın haksız çıkarmamıştı. Belhanda tüm kariyeri boyunca 501 maça çıktı. Çıktığı 501 maçta 87 gol atan oyuncu 86'da asist üretmeyi başardı.

Belhanda ayrıca Fas milli takımında da 2010 yılından beri düzenli forma şansı buluyor. Milli takımı ile 59 kez maça çıkan orta saha oyuncusu bu maçlarda 5 kez rakip fileleri havalandırdı.

Belhanda Evli Mi Eşi Kim Kaç Çocuğu Var 55

Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli? Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli?

 Belhanda evli mi, eşi kim ve kaç çocuğu var yazımının sonuna geldik. Sizde bu yazı ile ilgili görüşlerinizi bizimle yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi