80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor" 80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor"

Fenerbahçeli futbolcu Edin Dzeko bu sezon attığı gollerle takımının başarısına büyük katkı sağladı. Milyonlarca Fenerbahçe taraftarını kendine hayran bırakan yıldız futbolcunun özel hayatı da yakından takip ediliyor.

Hayranları, Edin Dzeko’nun evli olup olmadığını ve Amra Dzeko ile arasındaki ilişkiyi merak ediyor. Bu nedenle birçok kişi Edin Dzeko evli mi ve Amra Dzeko kimdir sorularına yanıt arıyor. Bu soruların cevaplarını ve daha fazlasını sizler için araştırdık.

Amra Dzeko Kimdir

Edin Dzeko Evli Mi?

2023-2024 sezonunun başında Inter’den Fenerbahçe’ye transfer olan Edin Dzeko kısa sürede taraftarların beğenisini kazandı. Yıldız futbolcu bu sezon ligde attığı 20 golle takımının şampiyonluk yarışındaki en önemli isimlerinden biri oldu.

Gerek saha içinde gerekse saha dışındaki davranışlarıyla milyonlarca hayranı olan ünlü futbolcunun özel hayatı da sık sık merak konusu oluyor. Bu yüzden birçok kişi Edin Dzeko evli mi ve Amra Dzeko kimdir sorularına cevap arıyor. 17 Mart 1986 tarihinde doğan Boşnak futbolcu, 2014 yılından beri evlidir. Eşi, Bosna Hersekli model ve oyuncu Amra Silajdžić-Džeko’dur.

Amra Dzeko Kimdir 6

Edin Dzeko’nun Eşi Amra Dzeko Kimdir?

Edin Dzeko’nun Amra Dzeko ile evli olduğunu öğrenenler Amra Dzeko kimdir diye sorarak ünlü model ve oyuncu hakkında bilgi almak istiyor.

Amra Silajdžić-Džeko, 1 Ekim 1984 yılında Bosna Hersek’te dünyaya geldi. 2000 yılında 16 yaşındayken Fransa’da düzenlenen Metropolitan Top Model yarışmasını kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Amra Dzeko, yarışmadaki başarısının ardından birçok modellik ajansından teklif aldı. Bu tekliflerin arasından Paris’te bulunan Elit Model adlı ajansın teklifini kabul etti.

Daha sonra ünlü giyim markaları Anchor Blue ve Robin Jeans’in reklamlarında yer alarak uluslararası üne kavuştu. Ünlü model, 2001 yılında Sırp iş insanı Vladimir Vićentijević ile evlendi. Bu evlilikten Sofya adında bir kızı oldu. Çift, 2007 yılında ayrılmaya karar vererek boşandı. Amra Dzeko, 2010 yılından itibaren CSI: NY ve Entourage gibi çeşitli Amerikan dizilerinde oynamaya başladı.

Beyaz perdede izleyicilerin karşısına ilk Gothic Assassins filmiyle çıktı. Scarlett Dax karakterine hayat verdiği film, 2011 yılının kasım ayında İsviçre’deki Luzern Film Festivali’nde gösterime girdi. Aynı zamanda Enrique Iglesias, Chromeo, The Cataracs, Taio Cruz ve Blake Shelton gibi ünlü sanatçıların müzik kliplerinde de rol aldı.

Amra Dzeko, Jill Valentine karakteri için Resident Evil Revelations, Resident Evil The Mercenaries 3D, and Resident Evil Operation Raccoon City oyunlarında yüz modelliği yaptı. 2011 yılında Wolfsburg’tan Manchester City’e transfer olan yıldız futbolcu Edin Dzeko ile tanıştı. Amra Dzeko ile Edin Dzeko üç yıllık birlikteliğin ardından hayatlarını resmen birleştirme kararı alarak 2014 yılında dünya evine girdi. Çift, yaklaşık 10 yıldır mutlu bir şekilde evliliklerine devam ediyor ve sosyal medyadan sık sık paylaşım yapıyor.

Amra Dzeko Kimdir 5

Amra Silajdzic Nereli?

Amra Dzeko kimdir sorusunun cevabını bulanlar Amra Silajdžić-Džeko’nun nereli olduğunu da öğrenmek istiyor.

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Edin Dzeko’nun eşi olan Amra Dzeko, 1 Ekim 1984 yılında o zamanlar Yugoslavya’nın bir parçası olan Bosna Hersek’te dünyaya geldi. Ünlü modelin memleketi ise Bosna Hersek’in başkenti olan Saraybosna’dır.

Amra Dzeko Kimdir 4

Edin Dzeko Kaç Çocuğu Var?

Edin Dzeko, 2014 yılından beri ünlü model Amra Dzeko ile evlidir. Çiftin bu evlilikten Una, Dani, Dalia ve Hana adlarında dört tane çocuğu var. Amra Dzeko’nun bir önceki evliliğinden de Sofia adında bir kızı bulunuyor.

Edin Dzeko evli mi, Amra Dzeko kimdir, Amra Silajdzic nereli, Edin Dzeko kaç çocuğu var sorularını sizler için yanıtladık.

Editör: Gulce Editor