Sosyal medya fenomeni olarak kariyer hayatına başlayan daha sonradan kendi işini kuran Eylül Öztürk'ün hayatı son dönemlerde oldukça merak ediliyor. Öztürk yaptığı bir paylaşımda aylık kazancını açıklamıştı. Peki Eylül Öztürk Serveti ne kadar? Eylül Öztürk nasıl zengin oldu? Eylül Öztürk aylık kaç para kazanıyor? İşte ayrıntılar...

Eylül Öztürk Serveti ne kadar? 

Eylül Öztürk'ün servetinin ne kadar olduğu bilinmemektedir.

Eylül Öztürk nasıl zengin oldu?

Eylül Öztürk nasıl zengin olduğunu kendi cümleleriyle şu şekilde ifade ediyor: "Sekiz yıl öncesine kadar hosteslik yapıyordum. Bir yandan da Vine diye bir uygulamada videolar çekiyordum. Oradan gelen popülerlikle, teklifler almaya başladım. Beyazıt Öztürk’le çalıştım. Sonra da hayatımın dönüm noktalarından biri olan, ‘Yetersiz Bakiye’ oyunu için gelen teklifi kabul ettim. O proje devam ediyor ve şu an üçüncü sezonunda... Bana ‘En İyi Kadın Tiyatrocu Ödülü’nü getirdi."

Eylül Öztürk Serveti Ne Kadar Eylül Öztürk Nasıl Zengin Oldu Eylül Öztürk Aylık Kaç Para Kazanıyor (2)

"Sosyal medyada yazıldığı gibi yüksek paralar kazanıyor musunuz?" sorusuna ise verdiği yanıt: "Biraz abartılıyor ama iyi para kazandığımız doğru." ifadelerini kullandı.

Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı? Kamala Harris aslen nereli? Kamala Harris Türk mü Müslüman mı? Evli mi çocuğu var mı?

Eylül Öztürk kimdir? Dilan Polat ile Eylül Öztürk ilişkisi nedir?

 Eylül Öztürk aylık kaç para kazanıyor?

Eylül Öztürk paylaştığı Trendyol öneri reklamlarıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: Şimdi ben bu ay artık kaç tane reklam çalışması yaptıysam, bu reklamlardan her biri ayrı firma bu paraları gönderen. Bu arada totalde 26.500 lir kazanmışım arkadaşlar tamam mı bir ay içerisinde. Onun dışında bir de şöyle bir reklam çalışmam vardır. Trendyol'dan link veririm. Örneğin kendi markamın linkini veririm ya da başka bir markanın linkini veririm, yani bir marka bana, atıyorum işte şu şunu aldım mı bu marka bana hiçbir şekilde bir reklam getirmemiş ama ben bunu gerçekten beğendim ve bunu linkledim bundan bir komisyon alırım ben.

Eylül Öztürk Serveti Ne Kadar Eylül Öztürk Nasıl Zengin Oldu Eylül Öztürk Aylık Kaç Para Kazanıyor

Ben bunu linkledim, işte Trendyol'a ver, işte Hepsiburada nereye bundan bir komisyon öderler bana. Bu zaten hepimizin bildiği bir gerçek değil mi? Ben bu linklediğim şeylerden, bu e-ticaret platformuna 1 milyon 127 bin 194 lira ciro yaptırmışım ve bu cironun karşılığında da 168 bin 315 lira para kazanmışım. Bu ikisi toplanınca ne olmuş, 1; hem markalardan gelen işbirliği reklamları, 2; hem benim verdiğim linklerden kazandığım paralar. Ben 1 Aralık 31 Aralık tarihinde 384 bin 815 lira kazanmışım sadece bir e-ticaret platformunda

Eylül Öztürk Serveti Ne Kadar Eylül Öztürk Nasıl Zengin Oldu Eylül Öztürk Aylık Kaç Para Kazanıyor (1)

. Başka bir görüntü, 1 Kasım - 30 kasım, Kasım ayı biliyorsunuz ki en çok e-ticaret hacminin arttığı ve insanların sosyal medyaya yönlendirildiği tarihler. Bakın bir ay içerisinde 3 milyon 46 bin 946 lira kazanmışım, işbirliklerimden gelen kazanç o esnada 1 milyon 863 bin, Trendyol'dan aldığım komisyon 1 milyon 183 bin 310 lira. Trendyol'a ne kadar ciro yaptırmışım 1 milyon 769 bin lira ciro yaptırmışım. Ama dediğim gibi reklam almışım, markalar gelmiş, e-ticaret platformuna söylemişler biz bu kızla çalışmak istiyoruz diye, parasını ödemişler, Trendyol bu parayı bana vermiş, ben de onların reklamını çekmişim.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber- Hatice Zeybek