Uzun zamandır beri Tiktok patformunda içerik üretici olan Gamze Karta bir tiktok fenomenidir. Gamze Karta'nın Öykü adında bir kızı olduğu bilinmektedir. Öykü'nün evlat edinilip edinilmediği veya Gamze Karta'nın bir bebeğini kaybedip kaybetmediği konusunda ise net bir bilgi bulunmamaktadır.

Gamze Kartanın Kızı Masal öldü mü neden?

Gamze Karta'nın Masal adında bir kızı olduğu bilgisi doğrulanmamıştır. Sosyal medya platformlarında, özellikle TikTok'ta Gamze Karta'nın kızı Masal'ın vefatıyla ilgili paylaşımlar bulunmaktadır. Ancak bu paylaşımların doğruluğu kanıtlanmamıştır ve asılsızdır.

Gamze Karta'nın kızı Öykü kim?

Başarılı Tiktok fenomeni Gamze Karta'nın kızı Öykü evlatlık olup olmadığı merak konusu oldu. Öykü'nün evlatlık söylentileri durdurak bilmiyor. Gamze Karta ile Mehmet Karta çiftinin mutlu bir evlilikleri var. Mutlu çiftin Öykü adında bir kızı dünyaya geldi. Gamze Karta açtığı bir canlı yayında Öykü'nün evlatlık olmadığını söylemiştir.

Gamze Kartanın Kızı Masal Öldü Mü Neden (1)

Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli? Çimen Yalçın kimdir? Alevi mi? Çimen Yalçın aslen nereli?

Öykü 4-5 yaşlarında olduğu bilinmektedir. Özellikle annesi ile çektiği videolar birçok beğeni almış. Geçtiğimiz günlerde Gamze Karta, kızı Öykü ile bir şarkı çıkarmıştır. Şarkıyı Öykü ile söylemiştir. Şarkının adı ise Ballı Turtam'dır.

Gamze Karta kimdir?

Dijital içerik üreticisi Gamze Karta, 1995 yılında İstanbul'd dünyaya gelmiştir. Şuan 29 yaşındadır. Gamze Karta aslen Hayat İskenderun'ludur. Gamze Karta, sosyal medyada özellikle kızı ile çekttiği videolar gündemdedir. Mehmet Karta ile evlidir. 1 kız çocuğu vardır. Sosyal medya fenomeni Gamze Karta kısa sürede çektiği içerikler ve attığı fotoğraflar ile hala gündemimizde olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi