Gönül Dağı dizisinde Günşıl karakterini canlandıran Gülhan Tekin, diziden ayrılmıştır ancak karakteri ölmemiştir. Günşıl, kasabada sergiledikleri tiyatro oyununun İstanbul'da beğenilmesi üzerine hayallerinin peşinden gitmek için İstanbul'a gitmiştir. Bu durum dizide karakterin ayrılışını açıklamaktadır. Gönül Dağı dizisinde Günşıl karakterini canlandıran Gülhan Tekin'in ayrılığı izleyicileri şaşırttı. Günşıl neden diziden ayrıldı? Ölüm sahnesi var mıydı? Gülhan Tekin'in yeni projesi ne olacak? Tüm bu soruların yanıtları ve daha fazlası için yazımızı okuyun. Gönül Dağı hayranları için özel bir içerik!

Gönül Dağı Günşıl neden öldü diziden ayrıldı?

Gönül Dağı dizisinin sevilen karakteri Günşıl’ı Gülhan Tekin canlandırıyordu. Gülhan Tekin, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. “Güçlü kadınları oynamayı hep sevdim. Günşıl da büyük hayalleri olan küçük bir dünyanın kadınıydı. Umarım kendine güvenen tüm kadınlara bir şeyler vermiştir. Bana verdiği için teşekkür ederim. Elveda Gedelli” dedi. Günşıl, dizide tiyatro oyununun başarılı olmasıyla İstanbul’a gidişini izledik.

GÖNÜL Dağı Günşıl neden yok?

Günşıl, kasabada yaptıkları tiyatro oyununun İstanbul’da bir derneğin ilgisini çekmesi üzerine İstanbul’a gitme kararı alıyor.

Gönül Dağı’nın yeni bölümünde neler olacak?

Gönül Dağı dizisi, TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyenleriyle buluşuyor. Dizinin son bölümünde Günşıl karakterinin ayrılışı izleyicileri şaşırttı. Günşıl, kasabada oynadıkları tiyatro oyununun İstanbul’da bir dernek tarafından ilgi görmesiyle İstanbul’a gitmeye karar veriyor. Günşıl’ın diziden neden ayrıldığı ve geri dönüp dönmeyeceği konusunda meraklar devam ediyor. Gönül Dağı’nda Günşıl rolünü üstlenen ve diziden ayrılan oyuncu kimdir? Bu soruların cevabını yeniden yazayım.

Gönül Dağı dizisinde Günşıl karakterini canlandıran oyuncu Gülhan Tekin’dir. Gülhan Tekin, 3 Mayıs 1975’te İzmir’de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık Bölümü mezunudur. 2004 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılan Gülhan Tekin, halen BKM Mutfak bünyesinde çalışmaktadır.

Gülhan Tekin, diziden ayrıldığını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. “Güçlü kadınları oynamayı hep sevdim. Günşıl da büyük hayalleri olan küçük bir dünyanın kadınıydı. Umarım kendine güvenen tüm kadınlara bir şeyler vermiştir. Bana verdiği için teşekkür ederim. Elveda Gedelli” dedi.

AFAD Açıkladı: Ege Denizi'nde Peş Peşe Korkutan Depremler! AFAD Açıkladı: Ege Denizi'nde Peş Peşe Korkutan Depremler!

Gönül Dağı dizisinin doksan üçüncü bölümü, 15 Nisan Cumartesi günü saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak.

Editör: Aylin Ateş