Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti! Safiye Soyman'ın oğlu hayatını kaybetti!

Manisa'nın 15 Temmuz Demkorosi Meydanın'da "Hilal Olsun Türkiye" sloganıyla stant açıldı.  Kurulan standa giden vatandaşlar isteklerine göre , yurt içinde veya yurt dışında kesilmek üzere kurban bağışında bulunabilecekler.

Kurban vekaleti vermek isteyenler,yurt dışı kurban kesimi için 4.300 TL, yurtiçi Filistin ve Gazze için  kesim bedeli olarak 11.750 TL  bağış yapabilecek. 

Her sene olduğu gibi stant dualar eşliğinde açıldı ve ilk kurban  bağışını Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. İsmet Nardal yaptı.

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, vatandaşlara kolaylık olması  açısından  standın kentin merkezi olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanına kurduğunu açıkladı.

Türk Kızılay olarak  kesilen kurbanların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığının altını çizen Gürsel,"Kıymetli bağışçılarımızın desteğiyle, her yıl milyonlarca insanın ihtiyaç sahibi vatandaşımızın yüzünü güldürüyor, sofralarında aş oluyoruz. Kurban vekâletlerinizi Türk Kızılay'a vermeniz, bu anlamlı yardıma katkıda bulunarak iyilik programında yer almanızı rica ediyorum. Unutmayalım ki, bir kurban binlerce yürekte umut olabilir"  dedi.

Gerçekleştirilen program kapsamında, vatandaşlara pilav  ve ayran dağıtımı yapıldı.

Kuban bağış standının açılışına,Türk Kızılay İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel,Türk Kızılay Şehzadeler  Şube Başkanı Dilek Samanlı, Türk Kızılay Manisa İl Yöneticisi Murat Köseler ve Türk Kızılay Manisa Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal katıldı.

Manisa'da Kurban Bağış Standı Açıldı! (1)

Manisa'da Kurban Bağış Standı Açıldı! (2)

Manisa'da Kurban Bağış Standı Açıldı! (3)

Kaynak: İHA