Mithat Can Özer Kimdir? Kaç Yaşında? Nerede Doğdu? Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir? Mithat Can Özer'in Annesi Sezen Aksu Kimdir? Mithat Can Özer'in Babası Sinan Özer Kimdir? Kaç Yaşında, Nereli? Soruların Cevapları Haberimiz İçerisinde Yer Almaktadır...

Mithat Can Özer Kimdir? Kaç Yaşında? Nerede Doğdu?

mithat can özer

Mithat Can Özer, 8 Kasım 1981’de İstanbul’da doğmuş Türk şarkıcı-şarkı yazarı ve oyuncudur. Annesi ünlü şarkıcı Sezen Aksu, babası ise iş insanı Sinan Özer’dir. Anne babası 1983 yılında boşanmıştır. Mithat Can Özer, bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde eğitim görmüştür. Annesi Sezen Aksu’nun bazı şarkılarının söz ve müziğine katkıda bulunmuştur. 2016 yılında ilk albümü "Aşk Mevsimi"ni yayınlamıştır. Aynı yıl Her Şey Aşktan filminde oynamıştır. Uzun süredir kendisinden 17 yaş küçük oyuncu Alina Boz ile birliktedir.

Mithat Can Özer'in Sevgilisi Alina Boz Kimdir?

alina boz

Alina Boz, 14 Haziran 1998’de Rusya’nın başkenti Moskova’da doğan Rus-Türk oyuncudur. Annesi Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni bir Türk olan Alina Boz, yedi yaşında Türkiye’ye gelmiş ve Türkçe öğrenmiştir. Oyunculuk eğitimi almış ve çeşitli reklamlarda rol almıştır. İlk olarak Cesur Hemşire dizisinde Canan karakterini oynamıştır. Daha sonra Paramparça dizisinde Hazal, Sevda’nın Bahçesi dizisinde Defne, Vatanım Sensin dizisinde Prenses Anastasia, Elimi Bırakma dizisinde Azra, Aşk 101 dizisinde Eda ve Maraşlı dizisinde Mahur karakterlerini canlandırmıştır. Ayrıca Kaçma Birader ve Bölük filmlerinde de rol almıştır.

Emine Boyner kimdir? Emine Boyner Ali Kürşat neden boşandı? Emine Boyner kimdir? Emine Boyner Ali Kürşat neden boşandı?

Mithat Can Özer'in Annesi Sezen Aksu Kimdir?

sezen aksu-1

Sezen Aksu, Mithat Can Özer’in annesidir. Sezen Aksu, 13 Temmuz 1954’te Denizli’nin Sarayköy ilçesinde doğmuş Türk şarkıcı, söz yazarı ve bestecidir. Çıkış yaptığı 1970’lerin ortalarından itibaren şarkılarıyla bir ikon hâline gelerek Türk pop müziğine yön vermiştir. Minik Serçe lakabıyla tanınan Aksu, 40 milyondan fazla albüm satmıştır. Sezen Aksu, 1974’te plak yapmak için İstanbul’a taşınmış ve ilk 45’liği "Haydi Şansım"ı Sezen Seley adıyla çıkarmıştır. Ardından Allahaısmarladık (1977), Serçe (1978), Sen Ağlama (1984), Gülümse (1991), Düş Bahçeleri (1996) gibi çok sayıda albüm yayımlamıştır. Aksu, aynı zamanda birçok sanatçının şarkılarına söz ve müzik yazmış, yapımcılık yapmış ve desteklemiştir.

Mithat Can Özer'in Babası Sinan Özer Kimdir?Kaç Yaşında, Nereli?

sinan özer

Sinan Özer, Mithat Can Özer’in babasıdır. Sinan Özer, iş insanıdır. Sezen Aksu ile 10 Temmuz 1981’de evlenmiş, ancak 1983 yılında boşanmıştır. 

Kaynak: Hatice Zeybek