Ekonomi habercisi, yorumcusu ve analisti Selçuk Geçer'in yaşamı, kariyeri ve siyasi tercihleri hakkında bilgiler haberimizin içerisinde bulunmaktadır. Selçuk Geçer, 1972 yılında Eskişehir'de doğmuştur ve Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Uzun yıllardır Türkiye ve dünya ekonomisi üzerine yorumlar ve analizler yaparak dikkat çekmektedir.

Selçuk Geçer, ekonomi haberciliği ve yorumculuğunda öne çıkan isimlerden biridir. Birçok medya kuruluşunda program sunuculuğu yapmış ve köşe yazarlığı yapmıştır. Ayrıca, Türkiye'nin önde gelen firmalarına marka ve iletişim danışmanlığı hizmetleri vermektedir. Kendi YouTube kanalında da ekonomiyle ilgili videolar paylaşmaktadır.

Selçuk Geçer Kimdir?

Ekonomi haberciliği, yorumculuğu ve analistliği ile tanınan Selçuk Geçer, 1972 yılında Eskişehir’de doğdu. Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Geçer, evli ve üç çocuk babasıdır.

Geçer, Türkiye ve dünya ekonomisine yönelik yaptığı yorum ve analizlerle dikkat çekiyor. İstanbul FM, Expo Channel, Kanal 9, Kanal E, Kanal 24, KRT TV, Bloomberg HT, Business Channel, CNBC-e gibi kanallarda iş adamı, siyasetçi ve CEO’ların katıldığı programlar sundu. Yeni Şafak gazetesinde de köşe yazarlığı yaptı.

Geçer, aynı zamanda Türkiye’nin önde gelen firma ve kurumlarına marka ve iletişim danışmanlığı hizmeti veriyor. Youtube kanalında da ekonomi ile ilgili videolar paylaşıyor. Geçer, 2015 yılında Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkan Yardımcısı olarak da görev aldı.

Selçuk Geçer’in Eğitim Hayatı?

Eskişehir’de Ahmet Kanatlı Lisesi’nde lise öğrenimi gördü. Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Ekonomi haberciliği, yorumculuğu ve analistliği alanlarında uzmanlaştı.

Hailey Eylül Sani Kimdir? Aslen Nereli? Hailey Eylül Sani Kimdir? Aslen Nereli?

Selçuk Geçer Kaç Yaşında?

Ekonomi yorumcusu Selçuk Geçer, 1972 yılında doğmuştur. 2023 yıl itibari ile 51 yaşındadır.

Selçuk Geçer Nereli?

Ekonomi yorumcusu Selçuk Geçer, Eskişehir doğumludur. Bu yüzden Eskişehirli olduğu söylenebilir.

Selçuk Geçer Hangi Partiden?

Selçuk Geçer Kimdir Kaç Yaşında Nereli Selçuk Geçer Hangi Partiden Alevi mi Ailesi Kim

Ekonomi haberciliği, yorumculuğu ve analistliği ile tanınan Selçuk Geçer, 2023 yılında yapılacak milletvekili seçimleri için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı olduğunu açıkladı. Geçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, neden aday adayı olduğunu ve hangi ilin milletvekili olmak istediğini belirtti.

Geçer, “2023 seçimlerinde CHP’den İstanbul milletvekili aday adayıyım. Türkiye’nin ekonomik sorunlarını çözmek için elimden geleni yapacağım. Ülkemizin refahı ve huzuru için siyasete girmeye karar verdim. CHP’nin sosyal demokrat çizgisine inanıyorum ve bu çizgiyi savunacağım” dedi.

Selçuk Geçer Alevi Mi?

Ekonomi haberciliği, yorumculuğu ve analistliği ile tanınan Selçuk Geçer, Alevi olup olmadığı merak edilen isimlerden biri. Geçer, bu konuda net bir açıklama yapmamış olsa da, yaptığı bir videoda Sünni İslam’ın Hanefi mezhebine mensup olduğunu belirtti. Bu da onun Alevi olmadığını gösteriyor.

Geçer’in adı, aynı zamanda tarihte de önemli bir rol oynamış bir kişiyle de örtüşüyor. Anadolu Selçukluları devrinde Aleviler başlıklı Vikipedi maddesinde, Selçuk Geçer adında bir komutanın Baba İshâk Kefersudî’nin çıkardığı Bâbâî İsyanı’nda Selçuklu ordusunda savaştığı yazıyor. Bu komutan da Alevi değil, Sünni idi.

Selçuk Geçer Ailesi Kim?

Geçer, 1972 yılında Eskişehir’de doğdu. Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü mezunu olan Selçuk Geçer, evli ve iki çocuk babası olduğu biliniyor.

Selçuk Geçer Anne ve Babası Kimdir?

Ekonomi yorumcusu Selçuk Geçer, anne ve babası hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

Selçuk Geçer Kimdir Kaç Yaşında Nereli Selçuk Geçer Hangi Partiden Alevi mi Ailesi Kim selçuk Geçer dolar yorumu

Ekonomist Selçuk Geçer’den son dolar yorumu

Ekonomi haberciliği, yorumculuğu ve analistliği ile tanınan Selçuk Geçer, dolar kuruna ilişkin çarpıcı bir tahminde bulundu. Geçer, FED’in faizleri düşürmeyeceğini, doların yüzde 100 fırlayacağını ve 25 TL’ye ulaşacağını iddia etti. Geçer, piyasalardaki son durumun kalıcı olmadığını da söyledi.

Geçer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, FED’in faiz politikalarının piyasa beklentilerini karşılamayacağını ve faizleri düşürmeyeceğini belirtti. Geçer, “FED’in böyle hareket etmesi çok da mümkün değildir. Piyasalar hayal kırıklığına uğrayacak” dedi.

Geçer, ayrıca dolar kurunun yüzde 100 fırlama kapıda olduğunu ve 25 TL’ye ulaşacağını iddia etti. Geçer, “Dolarda ki bu kurnazlığın bedeli çok ağır olacak. Söylemedi demeyin! Dolar, sığ piyasada, olmayan parayla, yüzde 40 düşürülüp, vatandaş keriz yerine konulmuşsa, bu elbette bir alım fırsatıdır” ifadelerini kullandı.

Geçer, son olarak piyasalardaki son durumun kalıcı olmadığını, enflasyonun gittikçe 3 hanelere doğru gittiğini ve faiz kararlarının da etkisini yitirmeye başladığını belirtti. Geçer, “Dolar düşünce ekonomi düzelecekse, düşsün elbet… Peki yapılan fahiş zamlar ne olacak? Bırakın doları da şu zamları geri çekin önce!!” dedi.

Kaynak: Enes Kocatürk