Genç ve başarılı bir oyuncu olarak Türk televizyon ve sinema sektöründe adından söz ettiren Rabia Soytürk kimdir? Rabia Soytürk kaç yaşında? Rabia Soytürk nereli? Rabia Soytürk'ün sevgilisi? Rabia Soytürk'ün Instagram hesabı? Rabia Soytürk'ün oynadığı dizi ve filmler? sorularının cevaplarını haberimizin içeriğinde görebilirsiniz.

Rabia Soytürk Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?

Rabia Soytürk, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 11 Mart 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Şu an 27 yaşındadır. Aslen Trabzonludur. Sağlık Koleji hemşirelik bölümü mezunudur. Daha sonra, Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde tiyatro ve oyunculuk eğitimi almıştır. İlk projesi 2018 yılında yayınlanan Şahsiyet dizisi ile yaşamıştır. Şimdilerde, Veda Mektubu adlı dizide “Aslı” karakterine hayat vermektedir. Rabia Soytürk, 2022 yılında 48. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Kadın Oyuncu ve En İyi Dizi Çifti (Caner Topçu ile birlikte) kategorilerinde aday gösterilmiştir.

Rabia Soytürk ara görsel1

Rabia Soytürk'ün Sevgilisi?

Rabia Soytürk’ün sevgilisi, Fester Abdü adlı sosyal medya fenomeni olduğu biliniyor. İkili, ilk kez Mayıs 2023’te Bebek’te görüntülenmişti. Rabia Soytürk, sevgilisiyle ilgili şöyle konuştu: “Kendisi Antalya’da yaşıyor. Bazen işi için geliyor. Bir de benim için geliyor İstanbul’a. Onun dışında benim vaktim kısıtlı. Boş vaktimiz varken beraber vakit geçiriyoruz. Bize mesafeler engel değil.” 

Bahattin Demirbilek Kimdir, Serveti Ne Kadar? Bahattin Demirbilek Kimdir, Serveti Ne Kadar?

Rabia Soytürk’ün daha önceki sevgilisi ise, Mustafa Mert Koç adlı oyuncuydu. İkili, Benim Adım Melek dizisinde birlikte rol almıştı.

Rabia Soytürk'ün Instagram Hesabı?

Rabia Soytürk ara görsel2

@soyturkrabia

Rabia Soytürk'ün Oynadığı Dizi ve Filmler?

Rabia Soytürk, şu dizilerde oynadı:

  • Şahsiyet (2018)
  • Gülperi (2018-2019)
  • Benim Adım Melek (2019-2021)
  • Alparslan: Büyük Selçuklu (2021-2022)
  • Duy Beni (2022)
  • Veda Mektubu (2023-günümüz)

Rabia Soytürk, şu filmde oynadı:

  • Özgür Dünya (2019)
Kaynak: Hatice Zeybek