Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Alemşahlı İlkokulu Okul Aile Birliği ve Mahalle Muhtarlığı, Asar Yaylası’nda düzenledikleri piknikle ilçe protokolü bir araya geldi. Asar yaylada düzenlenen piknikte; Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan,  Sarıgöl Belediye Başkan Vekili Yakup Dündar, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, öğretmenler  ve öğrenciler katılımı ile keyifli anlar yaşandı.

4Dbb8047 Aed4 44Bd B1Dd 8682649F5CccOkul Aile Birliği Başkanı Emin Ulu ve muhtar Olgun Ayhan’ın öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler Asar Yaylası’nın doğal güzellikleri içinde eğlendiler. Keyifli ve eğlenceli bir gün geçirip öğrencilerin annelerinin hazırladığı yiyecekler hep beraber tüketildi.

Sarıgöl İlçe Tarım Müdürlüğü uyardı! Sarıgöl İlçe Tarım Müdürlüğü uyardı!

Kaymakam Arıkan, bu tür etkinliklerin toplumda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiğini belirterek, pikniğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldırak ise, “Bu tür  etkinlikler  çocuklarımızın Yardımlaşma ve arkadaşlık duygularını geliştirir. Okul Aile Birliği başkanımıza ve muhtarımıza  teşekkür ederim"  ifadelerini kullandı.

Muhabir: Hatice Zeybek