İlaçlarda bilinçli kullanım son derece önemlidir ve her ilacın kullanım alanı farklıdır. Bu sebeple, ilaçlar kullanılmadan önce muhakkak bir doktora danışılmalıdır. 

80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor" 80 yaşındaki delikanlı gençlere taş çıkartıyor: "Gençler 'bacağım ağrıyor' diye sızlanıyor"

Ani gelişen rahatsızlıklarda ise evde bulunan birkaç ilaçla müdahale edebiliyoruz. Bu gibi durumlarda Travazol krem ne işe yarar merak ediliyor.

Peki, Travazol krem nedir ve ne için kullanılır? Detaylar haberimizde…

Travazol Krem Ne Ise Yarar 2

Travazol Krem Ne İşe Yarar? 

Travazol krem nereye sürülmez veya sürülür, dikkat edilmesi gerekenler nelerdir detaylı bir şekilde krem hakkındaki soru işaretlerine yanıt verdik…

Travazol krem ne işe yarar sorusuna ilk olarak, çeşitli cilt sorunlarının tedavisinde kullanılan etkili bir ilaçtır diye yanıt verebiliriz.

Travazol krem, mantar enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Etken maddesi izokonazol olan bu krem, dermatofitler, mayalar ve maya benzeri mantarlara karşı etkilidir. Özellikle mantar enfeksiyonlarına bağlı gelişen iltihaplı durumların tedavisinde önemli bir rol oynar.

Kremi uygulamadan önce mutlaka, etkilenen bölgeyi nazikçe temizlemekte ve kurulamakta fayda vardır. Her ilaçta olabileceği gibi, bu kremin de bazı yan etkileri de oluşabilir ve buna dikkat edilmelidir.

Travazol krem yan etkileri aşağıdaki gibidir:

  • Travazol kremin yaygın yan etkileri arasında uygulama yerinde kızarıklık, kaşıntı, yanma hissi yer alır.
  • Daha az yaygın olarak alerjik reaksiyonlar, tahriş, ciltte kuruluk, çatlama gibi yan etkiler görülebilir.

Not: Travazol kremi kullanmadan önce doktorunuza danışmanız ve ilaç prospektüsünü dikkatlice okumanız önemlidir.

Travazol krem ne işe yarar sorusuna yanıt verdikten sonra diğer araştırılan konulara da değinelim…

Travazol Krem Ayak Mantarına İyi Gelir mi?

Travazol krem ayak mantarına karşı etkili olabilir. Özellikle mantar enfeksiyonlarına bağlı olarak gelişen iltihaplı cilt durumlarında etkilidir.

Travazol Krem Kaşıntıya İyi Gelir mi?

Travazol krem, mantar enfeksiyonlarının neden olduğu kaşıntıya iyi gelebilir.

Travazol Krem Ne Ise Yarar 4

Travazol Krem Ne Kadar?

Travazol ne için kullanılır sorusunun yanı sıra fiyatı da araştırılıyor. Özellikle mantar enfeksiyonları sonucu ortaya çıkan cilt problemlerinin tedavisinde kullanılan Travazol krem, hem mantarları yok eder hem de iltihap ve kaşıntıyı hafifletir.

Travazol kremin fiyatı, satış noktasına ve gramına göre değişiklik gösterebilir. Buna göre, Travazol krem fiyatı ne kadar oldu?

Travazol krem fiyat 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

  • 15 gramlık Travazol krem, eczanelerde yaklaşık 130,28 TL civarında satılmaktadır.

Travazol Krem Ne Ise Yarar

Sıkça Sorulan Sorular

Travazol krem ne işe yarar ile ilgili diğer merak edilen sorular aşağıdaki gibidir:

Travazol Krem Yüze Sürülür mü?

Travazol kremi yüze sürülür ancak sürmeden önce, ilaç prospektüsünü dikkatlice okumanız ve doktorunuzun talimatlarına uymanız önemlidir.

Travazol Krem Kortizonlu mu?

Travazol krem kortizon içerir. Travazol krem, mantar enfeksiyonları ve iltihaplı cilt durumlarının tedavisinde kullanılan bir kremdir ve etken maddeleri izokonazol nitrat ile diflukortolon valerattır.

Travazol Krem İltihaba Sürülür mü?

Travazol krem iltihaplı bölgelere sürülebilir. Travazol, mantar enfeksiyonlarına bağlı iltihap ve kaşıntının tedavisinde kullanılan bir krem olarak bilinir.

Editör: Gulce Editor