Pek çok magazin sayfasında ismi geçen Umut Evirgen, kullanıcılar tarafından merak edilmektedir. Özellikle ailesi ve maddi varlığı ile oldukça göze çarpmaktadır. Peki, Umut Evirgen babası kim? Ne iş yapıyorlar? İşte tüm detaylar…

Umut Evirgen Kim 2

Umut Evirgen Kimdir?

Umut Evirgen 26 Şubat 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Üniversite için yurt dışında bulunmuş ve New York Berkeley College’de işletme lisansını almıştır. Ardından Türkiye’ye dönerek İstanbul Bilgi Üniversitesi sinema alanında yüksek lisans yapmıştır.

Çeşitli festivallere katılan Evirgen, 2019 senesinde ‘Fine Dying’ isminde bir kısa film çekmiştir. Hem senaristliğini hem yönetmenliğini üstlendiği ilk uzun metraj film ise 2020 yılındaki ‘Ben Bir Denizim’ projesidir.

Bu film sayesinde Adana Film Festivali’nin yarışma seçkisine kalmıştır. Ancak sanatsal kariyeri dışında özel hayatıyla oldukça ilgi çeken bir isimdir. Bu nedenle kullanıcılar ailesi ve özellikle de Umut Evirgen babası hakkında büyük bir merak duymaktadır. Umut Evirgen ailesi ve diğer tüm ayrıntıları sizin için derledik.

Umut Evirgen Babası Kim?

Umut Evirgen babası Kemal Evirgen'dir. Bu noktada en çok merak edilen sorulardan biri de Set Kebap sahibi kim olmaktadır. Çünkü kendisi, İstanbul’un en eski ve sevilen restoranlarından biri olan Set Kebap'ın sahibidir. Son derece popüler olan bu mekan, 1960 senesinden beri aktif olarak hizmet vermektedir.

Umut Evirgen de babasından işletmeler devralmıştır. Bu işletmeler aşağıdaki gibidir:

  • Set Kebap
  • La Boom
  • Piza Emirgan

Umut Evirgen Kim 5

Umut Evirgen Türk Mü?

Umut Evirgen Türk yönetmen, yapımcı, senarist ve işletmecidir. 26 Şubat 1990 tarihinde dünyaya gelen ünlü iş insanı, New York'ta İşletme bölümü lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından ülkesine dönerek sinema branşında yüksek lisans yapmıştır.

Umut Evirgen Kaç Yaşında?

1990 doğumlu Umut Evirgen, 2024 yılı itibariyle 34 yaşındadır.

Umut Evirgen Eski Sevgilileri

Umut Evirgen’in magazin dünyasında ismi daha çok aşk ve ilişki konularıyla gündeme gelmektedir. Yaşadığı ilişkilerin her biri oldukça konuşulan Umut Evirgen’in eski sevgilileri de merak ediliyor.

Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri! Yapay Zekaya Göre Manisa’nın En Güzel Köyleri!

İşte, Umut Evirgen’in bilinen eski sevgilileri aşağıdaki gibidir:

  • Tuba Büyüküstün
  • Melisa Şenolsun
  • Serenay Sarıkaya
  • Farah Zeynep Abdullah

Bu isimlere ek olarak başka ünlülerle de ismi anılsa da Evirgen bu iddiaları doğrulamamıştır. Peki, Umut Evirgen hiç evlendi mi? İşte detaylar…

Umut Evirgen Kim 6

Umut Evirgen Evli Mi?

Umut Evirgen eşi Alina Boz’dur. Çeşitli projelerde başarı gösteren güzel oyuncu Boz ile birlikte olan ünlü çift Halas Gemisi’nde sade bir düğün yaparak dünyaevine girmiştir. Hatta düğün törenine şahitlik eden isim Fatih Terim olmuştur.

Alina Boz Kimdir?

Alina Boz 14 Haziran 1998 Rusya'nın başkenti Moskova yakınlarındaki bir kırsal alanda dünyaya gelmiştir. Annesi Rus, babası ise Türk göçmenidir. İlkokula kadar Rusya’da yaşamıştır. Ailecek Türkiye’ye yerleşmelerinin ardından Türkçe öğrenmiştir. Profesyonel oyunculuk kariyerine ise Cesur Hemşire dizisiyle başlamıştır.

Ancak en çok ses getiren yapımları Paramparça, Vatanım Sensin ve Aşk 101 gibi projeler olmuştur. 2021 senesinde ekranlara gelen Maraşlı dizisindeki Mahur rolüyle ise izleyicilerin dikkatini çekmiştir.

Aslında üniversite öncesi Özel Gökjet Havacılık Lisesi Kabin Hizmetleri Bölümünden mezun olan güzel oyuncu, lisans için ise Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünü tercih etmiştir. Henüz 7 yaşındayken Türkiye’ye yerleşen Alina Boz, yer aldığı projelerde hem kusursuz fiziği hem de güzel diksiyonuyla eleştirmenlerden tam puan almıştır.

Umut Evirgen Nasıl Zengin Oldu?

Umut Evirgen babası sayesinde işletmecilik sektörüne zirveden giriş yapmış ve bu sayede başarılarını daim etmiş bir isimdir. Bu anlamda oldukça varlıklı bir şekilde sürdürdüğü hayatıyla da magazin gündemine sık sık gelmektedir. Tüm bunlarla beraber senarist ve yönetmen olarak da bazı çalışmalar yürütmektedir. Hatta sırf bunun için 2019 senesinde Set Sanat Prodüksiyonu kurmuştur.

Umut Evirgen babası kim olduğu ve evli olup olmadığı sıklıkla sorulan sorular arasındaydı. Detaylarıyla cevapladık

Editör: Gulce Editor