Yeniden Refah Partisi Sarıgöl ilçe Başkan yardımcısı Yusuf Maviş, önemli açıklamalarda bulundu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Maviş, daha önce gündeme getirdikleri sorunların yeni dönemde de takipçileri olacaklarını vurguladı.

Maviş, internet haber sitemize yaptığı açıklamlarda şunlar söyledi.

İki ay önce Yerel Seçimleri geride bıraktık. Biz Yeniden Refah Partisi olarak kurulduğumuz 2018 yılından bugüne sadece seçim zamanı değil, her zaman sahadayız. Bunun neticesinde son seçimde ülke genelinde yüzde 7 oy oranı ve her gün artan üye sayımız ile Türkiye'nin hem oy, hem de üye bakımından tüm partiler arasında üçüncü büyük partisi olduk. Bir büyük Şehir bir il ve ilçeler ile birlikte 67 belediye kazanmakla beraber onlarca ilçede az farkla belediye yönetimini alamadığımız yerler oldu. Bizlere destek veren, vermeyen tüm seçmenlerimize teşekkür ederiz. Yakın zamanda tüm mahallelerimize teşekkür ziyaretleri gerçekleştireceğiz.

Sarıgöl’e Yeni Hükümet Konağı ve Adliye Binası Yapılacak Sarıgöl’e Yeni Hükümet Konağı ve Adliye Binası Yapılacak

 Sarıgöl teşkilatı olarak da ilçemizin üçüncü büyük partisi durumundayız. Halkımızın sorun ve taleplerini dün olduğu gibi bugün de gündeme getirmeye devam ediyoruz.

İlçemizin çözüm bekleyen sorunları var. Seçim sürecinde hastanemizde doktor eksikliğini, imar problemi yaşayan vatandaşlarımızın taleplerini  adliye binası sıkıntısını, otogar sorununu, Şeyhdavutlar, Güneydamlar, Kahramanlar, Yeniköy, Tekeliler mahallemizde çöp konteyneri ve çöp sorunu ve yine Tekeliler mahallemiz yolu üzerindeki dere yataklarından geçen yolların sağlıklı olması için büz yapılması talebi olduğunu ve yine kazaların yaşandığı TOKİ konutları yol , kavşak alt geçit sorunu olduğunu belirtmiştik.

Tabi yine yıllardır daha önce defalarca kez gündeme getirmemize rağmen ne yazık ki ilçemizde gölet çalışması ile ilgili maalesef bir çalışma yok. Bu yıl ilkbahar ayları kurak geçti. Haziran ayına girdiğimiz bu günlerde ciddi bir yağış olmaması nedeniyle özellikle sulu tarım yapılan bölgemizde çiftçiler endişeli.

Beklenen yağmurların yağmaması nedeniyle Temmuz ve Ağustos aylarının zor geçeceğini ifade ederek boşa akan derelerin bir an önce ıslah edilerek göletlerin yapılmasını talep ediyoruz. Çevremizde sulu tarım olmayan ilçelerde onlarca gölet yapılırken ilçemizde sulu tarım yapıyoruz. Geçimimizi üzüm den sağlayarak ülkemiz için katma değer ürettiğimiz bölgemizde niçin bir tane gölet yok? Afşar Barajı kapalı sulama sistemine geçiş süreci başlatılmış lakin çalışmalar tamamlanmamış, açık kanal sistemi ile su israfı hat safhadadır. Çözüm bekleyen sorunlarımızın takipçisi olacağız.

Muhabir: Hatice Zeybek