2018 yılına damga vuran Ölümlü Dünya filminin büyük bir heyecanla beklenen devam filmi Ölümlü Dünya 2 geçtiğimiz aralık ayında vizyona girmişti. Devam filmini, vizyona girdiği ilk iki haftada bir milyonun üzerinde sinema sever izledi.

Sosyal medya kullanıcıları arasında da oldukça popüler olan filmi birçok izleyici de izleme listesine ekledi. Başarılı komedi filmini henüz izlememiş olanların merak ettiği şeylerin başında Ölümlü Dünya 2 oyuncuları var.

Başrollerinde Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Feyyaz Yiğit, Sarp Apak, İrem Sak, Doğu Demirkol gibi başarılı oyuncuların bulunduğu filmin oyuncu kadrosunu sizler için listeledik.

Ev Çiçekleri Bakımı: Evin Havasını Temizleyen Bitkiler! Bakımı Kolay Çiçekler Hangileri? Ev Çiçekleri Bakımı: Evin Havasını Temizleyen Bitkiler! Bakımı Kolay Çiçekler Hangileri?

Olumlu Dunya 2 Oyunculari 4

Ölümlü Dünya 2 Oyuncuları
 

Senaryosunu Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in üstlendiği devam filminin yönetmenliğini çok sevilen Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Mecnun karakteriyle hafızalara kazınan Ali Atay yapıyor.

Ölümlü Dünya 2 oyuncuları arasında da birbirinden usta oyuncular yer alıyor. Lafı fazla uzatmadan Ölümlü Dünya 2 filminin adeta bir yıldızlar topluğunu andıran oyuncu kadrosuna yakından bakalım.
 

Ölümlü Dünya 2 oyuncuları aşağıdaki gibidir:

  • Antalya Mümtaz Taylan
  • Alper Kul
  • Sarp Apak
  • İrem Sak
  • Doğu Demirkol
  • Feyyaz Yiğit
  • Mehmet Özgür
  • Özgür Emre Yıldıırm
  • Giray Altınok
  • Reha Özcan

Ahmet Mumtaz Taylan

Ahmet Mümtaz Taylan (Gazanfer)
 

1965 yılında Ankara’da doğan usta oyuncu, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun. Devlet tiyatrolarında yaklaşık 18 yıl boyunca çeşitli görevler üstlenen Ahmet Mümtaz Taylan, Devlet Tiyatroları Sanatçıları Derneğinin kurucu üyeleri arasında yer aldı ve derneğin ilk başkanı oldu.

2011 yılında TRT 1’de yayınlanmaya başlayan Leyla ile Mecnun dizisinde hayat verdiği İskender karakteriyle geniş hayran kitlesine ulaştı. 2018’de Ölümlü Dünya’da Gazanfer karakteriyle beyazperdede izleyicilerin karşısına çıktı.

Başarılı oyuncu devam filminde yeniden aynı rolü üstlenerek örgütün eline düşen oğlu Zafer’i kurtarmak için yeni maceralara atılıyor. Usta oyuncu, Ölümlü Dünya 2 oyuncuları arasına tekrar döndükten sonra yakın zaman önce reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakteriyle ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Alper Kul

Alper Kul (Oktay)


1975’te İstanbul’da doğan başarılı oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde aldığı eğitimin ardından Indiana Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okudu. 2013 yılından itibaren komedi programı Güldür Güldür’de İsmail Canevimden olarak birçok karaktere hayat vermeye devam ediyor.

2018’deki ilk filmde Oktay karakterine hayat veren Alper Kul, yıllar sonra yine aynı rolü üstlenerek Ölümlü Dünya 2 oyuncuları arasına dönüyor.

Sarp Apak

Sarp Apak (Serkan)

1981’de Diyarbakır’da doğdu. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü’nden mezun olan başarılı oyuncu beyazperdede ilk kez Organize İşler filmiyle yer aldı.

Çeşitli dizi ve reklamlarda oynadıktan sonra asıl çıkışını Gülse Birsel’in efsane dizisi Avrupa Yakası’nda Tanrıverdi karakteriyle yaptı. Yine bir Gülse Birsel dizisi olan Yalan Dünya’da Emir Danışman karakterine hayat verdi.

Ölümlü Dünya’da Serhan karakterini canlandıran Sarp Apak serinin devam filminde tekrar aynı karakterle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Irem Sak

İrem Sak (Begüm)


1986’da Sivas’ta doğan İrem Sak, İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı mezunudur. 2010 yılında komedi dizisi Şen Yuva’da Şehrazat karakteriyle oyunculuğa adım attı.

Yalan Dünya dizisiyle ülke çapında tanınmaya başladı. 2015-2018 yılları arasında Güldür Güldür’de Sinem olarak yer aldı. Çukur ve Kuş Uçuşu gibi yapımlarda da oynayan güzel oyuncu Ölümlü Dünya 2’de yeniden Begüm karakteriyle beyazperdeye dönüyor.

Feyyaz Yigit

Feyyaz Yiğit (Serbest)


1988 yılında doğan Feyyaz Yiğit Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü mezunudur. Aziz Kedi ile birlikte senaryosunu yazıp yapımcılığını üstlendiği Gibi dizisiyle büyük üne kavuştu.

Başarılı oyuncu devam filmine tekrar Serbest karakteriyle dönerek Ölümlü Dünya 2 oyuncuları arasında yer alıyor.

Dogu Demirkol

Doğu Demirkol (Zafer)


1988’de doğan Doğu Demirkol, İstanbul Üniversitesi'nin Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde okudu. 2012 yılında katıdığı Yetenek Sizsiniz programıyla tanınmaya başladı.

Bir yandan stand-up gösterileri yaparken diğer yandan çeşitli yapımlarda oyunculuk yapmaya devam ediyor. Ölümlü Dünya 2’de ilk filmde olduğu gibi Zafer karakterine hayat veriyor.

Olumlu Dunya 2 Oyunculari 2

Ölümlü Dünya 2 Konusu

Serinin ilk filminin çok sevilmesinin ardından ikinci filmin konusu oldukça merak edilmişti. İlk filmde yaşananlardan sonra aile üyeleri hayatlarına kanun kaçağı olarak devam ediyor. Her biri kendi sorunlarıyla uğraşırken Zafer’in örgüt tarafından kaçırılması herkesi tekrar bir araya getiriyor.

Ölümlü Dünya 2 Nereden İzlenir?


1 Aralık 2023’te vizyona giren film şu anda sinemalarda gösterim olmasa da yakın zamanda Netflix’te yayınlanması bekleniyor.

Ölümlü Dünya 2 Netflix’e Ne Zaman Gelecek?


Ölümlü Dünya 2 Netflix’e 3 Mayıs’ta eklenecek.