Yağ fiyatları son zamanlarda en çok merak edilen konulardan biri. 2024 yılında mutfakta kullandığımız hemen her ürüne zam geliyor. Haliyle yağ fiyatları da bu zamlardan etkilendi. Yemek yaparken en çok kullanılan ürünlerden biri elbette yağ. Bu nedenle sıvı ve katı yağ çeşitleri marketlerden en çok satın aldığımız ürünler arasında. Tabii uygun fiyatlı ürünleri tercih etmek de hesaplı alışveriş için önemli. Bu noktada Türkiye’nin en çok tercih edilen marketlerinden BİM uygun seçenekler sunuyor. BİM yağ fiyatları sorgusu da bu sebeple sıklıkla yapılmakta. O halde gelin BİM yağ fiyatları ne kadar inceleyelim. Detaylar haberin devamında…

BİM Yağ Fiyatları ne kadar oldu?

Bim yağ fiyatları 2024 yılı için oldukça merak ediliyor. Bim Sole ve Biryağ fiyatları bu konuda en çok aratılan markalar arasında. Bim’de satılan yağ markaları piyasada en uygun fiyatlı seçenekler olmasıyla öne çıkmakta. Yağ fiyatları markadan markaya fazlasıyla değişiklik gösterdiği için BİM yağ fiyatları ne kadar oldu sorgusu yapılması oldukça normal.

Hastane Temizlik Personeli Maaşları 2024 | Alımlar Ne Zaman Oluyor? Hastane Temizlik Personeli Maaşları 2024 | Alımlar Ne Zaman Oluyor?
  • BİM yağ fiyatları 5 Lt için 179,90 TL ile 285 TL arasında değişiklik gösteriyor.
  • BİM zeytinyağı fiyatları ise 1 Lt için 185 TL ile 249,90 TL arasında değişiklik gösteriyor.

BİM Yağ Fiyatları 2024: Sole, Biryağ, Yudum

BİM’in en çok tercih edilen yağ markaları Sole ve Biryağ. Ancak 2024 yılında bu markalara da zam geldi. Güncellenen yeni markalara göre BİM yağ markalarını 1, 2, 5 Lt seçeneklerine göre listeledik. İşte detaylar…

Öneri içerik: Marketlerde Süt Fiyatları Ne Kadar?

BİM Sole Yağ Fiyatları

Sole markası, BİM’in kendine ait ürünlerinden biridir. Pek çok kişi uygun fiyatlı seçenekler sunan BİM Sole yağ fiyatlarını merak ediyor. 2024 yılında güncellenen rakamlara göre Sole yağ fiyatları farklı litrelere göre şu şekildedir:

Marka Fiyat
BİM Sole Yağ 5 LT 195 TL
BİM Sole Yağ 2 LT 87, 50TL
BİM Sole Yağ 1 LT 48,90 TL

Fiyatlar piyasaya göre değişmekte olup, indirim günlerinde farklılık gösterebilir.

BİM Biryağ Fiyatları

BİM’de satışa sunulan bir diğer marka ise Biryağ markası. Birçok kişinin yağ markası tercihlerinden olan Biryağ da çoğu markaya göre uygun fiyatlı bir marka diyebiliriz. Güncel rakamlara göre Biryağ yağ fiyatları litre seçeneklerine göre şu şekildedir:

  • BİM Biryağ 5 Lt fiyatı (pet şişe) 285 TL olarak belirlenmiştir.

Biryağ markasının BİM’de satılan 5 Lt seçeneği bulunuyor. Ancak bazı indirim günlerinde markanın 1 Lt ve 2 Lt seçeneklerini de bulabilirsiniz.

BİM Yudum Ayçiçek Yağı Fiyat Listesi

BİM yağ fiyatları konusunda merak edilen markaların bir diğeriyse Yudum ayçiçek yağı. Yudum markası da marketlerde yer alan diğer seçeneklere göre uygun seçenekler sunabiliyor. Özellikle indirim günlerinde Yudum markasını tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda BİM dışında diğer marketlerde de Yudum markasına ulaşabilirsiniz. BİM Yudum yağ fiyatları 2024 yıında şu şekildedir:

  • BİM Yudum ayçiçek yağı 5 Lt için 235,90 TL olarak belirlenmiştir.
  • BİM Yudum Ayçiçek yağı 1 Lt için 69, 90 TL olarak belirlenmiştir.

Öneri içerik: BİM Kahve Fiyatları

BİM 5 LT ve 1LT Yağ Fiyatları

Bim yağ fiyatları listesinde en çok tercih edilen markaları verdik. Ancak BİM’de başka markaların da yağları zaman zaman bulunmakta. Öte yandan kimi zam an mısır yağı da vatandaşlar tarafından tercih edilmekte. Bu nedenle Bim’den satın alabileceğiniz diğer yağ markalarını da BİM yağ fiyatları listemize dahil ediyoruz. İşte fiyatları…

Marka Fiyat
Çotanak 4 Lt Ayçiçek yağı 289 TL
BiM Sunar 5 Lt Mısır yağı 179, 90 TL
BİM Komili 5 Lt Pet Ayçiçek yağı 229,90 TL
BİM Komili 1 Lt Açiçek yağı 67,50 TL

Fiyatlar piyasaya göre değişmekte olup, indirim günlerinde farklılık gösterebilir.

BİM Zeytinyağı Fiyatları 2024

BİM yağ fiyatları listesini paylaştık. BİM’de aynı zamanda zeytinyağı da satılıyor. Zeytinyağı pek çok kişinin tercihi olması sebebiyle fiyatı da sık sık merak ediliyor. BİM zeytinyağı fiyatları 2024 yılında aşağıdaki gibidir:

Marka Fiyat
BİM Sırım Zeytinyağı 2 Lt (Riviera) 305 TL
BİM Sırım Zeytinyağı 1 LT (Riviera) 185 TL
BİM Sırım Zeytinyağı (Naturel Sızma) 1 LT 195 TL
BİM Sırım Zeytinyağı (Sızma) 1 LT 195 TL
BİM Komili Naturel Zeytinyağ 1 LT 249,90 TL
BİM Komili Naturel Zeytinyağ 500 ml 69,90 TL

Fiyatlar piyasaya göre değişmekte olup, indirim günlerinde farklılık gösterebilir.

Öneri içerik: Yıllara Göre Ekmek Fiyatları

Sık Sorulan Sorular

BİM yağ fiyatları hakkında güncel fiyatlara yer verdik. BİM güncel yağ fiyatları hakkında sık sorulan sorulara da bakalım.

BİM’de 5 kilo Ayçiçek yağı ne kadar?

BİM’de Ayçiçek yağı fiyatları litre hacmine ve markasına göre farklılık göstermektedir. BİM Sole yağ 5 lt 195,00 TL iken BİM Biryağ 5 lt 285 TL’dir.

BİM’de Biryağ fiyatı ne kadar?

BİM Biryağ fiyatı 285,00 TL’dir.

BİM’de Sole yağ fiyatı ne kadar?

BİM Sole yağ 1 lt fiyatı 48,90 olarak belirlenmiştir. Bim Sole yağ 2 lt için 57,50 TL’dir.