Sabancı ailesine mensup olan Pınar Sabancı, ülkenin önde gelen isimlerinden biridir. İş dünyasındaki başarıları ile konuşulmaktadır. Cemiyet hayatının da tanınanlarından olan Pınar Sabancı kimdir sorusunu yanıtladık!

Pınar Sabancı Kimdir?

Son günlerde Pınar Sabancı; Hasan Can Kaya, İlber Ortaylı, Demet Akbağ gibi ünlü isimlerle yaptığı programlarla adından söz ettiriyor. Peki, Pınar Sabancı kimdir?

Ölümlü Dünya 2 Oyuncuları! Konusu Nedir? Nereden İzlenir? Ölümlü Dünya 2 Netflix Ne Zaman Gelecek? Ölümlü Dünya 2 Oyuncuları! Konusu Nedir? Nereden İzlenir? Ölümlü Dünya 2 Netflix Ne Zaman Gelecek?

Pınar Sabancı, sosyal medyada psikoloji alanında yaptığı paylaşımlarla ve aile hayatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye’nin tanınan psikologlarından olan Pınar Sabancı, şu sıralar Zorlu Performans Sanatları Merkezi iş birliği ile gerçekleştirilen “Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?” programını yönetiyor.

Pınar Sabancı Kaç Yaşında? Nereli?

Pınar Sabancı kimdir sorusunun ardından Pınar Sabancı’nın yaşına ve nereli olduğuna bakalım.

Psikoloji alanındaki çalışmalarıyla bilinen Pınar Sabancı, 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. Dolayısıyla 2024 yılı itibarıyla 43 yaşındadır. Pınar Sabancı’nın aslen nereli olduğuyla ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Pınar Sabancı'nın Mesleği ve Kariyeri

Pınar Sabancı, lise eğitimini Robert Kolejinde tamamlamıştır. Lise eğitiminin ardından Amerika’nın önemli üniversitelerinden biri olan Boston Babson College'de İşletme eğitimi almıştır. Bu bölümde okurken aynı anda Northeastern Üniversitesinde Psikoloji alanında eğitim görmüştür. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan Sabancı, Psikoloji alanında ilerlemeyi tercih etmiş ve Oxford Üniversitesinde bu alanda yüksek lisans yapmıştır. Bu bölümde uzmanlığını aldıktan sonra kariyer hayatına adım atmıştır.

Pınar Sabancı, eğitimlerini tamamlamasının ardından 2019-2020 yılları arasında Lape Psikiyatri ve Nöropsikiyatri Hastanesinde kariyerine başlamıştır. Burada gönüllü psikolog olarak çalışmış ve klinik psikoloji stajını tamamlamıştır. 2022 yılında İstanbul Rumeli Üniversitesine bağlı Psikolojik Uygulama ve Araştırma Merkezinde çalışmaya başlamıştır.

Pınar Sabancı kariyer yolculuğuna Zorlu PSM iş birliği ile yaptığı “Pınar Sabancı ile Yaşadım Demek İçin Ne Yapmalı?” programıyla devam ediyor. Programda önemli konuklarla yaptığı söyleşiler aracılığıyla insanları eğitmeyi amaçlıyor.

Pınar Sabancı'nın Ailesi

Pınar Sabancı’nın ailesi, Sabancı soyadından ötürü merak ediliyor. Özellikler Pınar Sabancı’nın kimin kızı olduğu araştırılan konular arasında yer alıyor. Şimdi Pınar Sabancı’nın babası kim sorusuna cevap verelim.

Pınar Sabancı, Aysel ve Erdener Konca çiftinin çocuklarıdır. Pınar Sabancı, Sabancı soyadını eşinin soyadı olması nedeniyle kullanıyor.

Sabancı soyadı dolayısıyla Pınar Sabancı, Arzu Sabancı’nın neyi sorusunun cevabı araştırılıyor. Pınar Sabancı ve Arzu Sabancı kan bağı ile bağlı değildir. İki isim de Sabancı ailesinin gelinidir.

Pınar Sabancı Evli Mi? Çocuğu Var Mı?

Pınar Sabancı kimdir sorunun cevabının yanında Pınar Sabancı’nın eşi ve çocuklarının kim olduğu da soruluyor. Pınar Sabancı, 2010 yılında YASA Holding Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Sabancı ile evlenmiştir. Çiftin üç çocuğu bulunuyor. Pınar Sabancı ve İlhan Sabancı yaş farkı da merak edilen konular arasındadır. 1981 doğumlu olan Pınar Sabancı ve İlhan Sabancı arasında yaş farklı bulunmuyor.

İlhan Sabancı Kimdir?

Pınar Sabancı’nın eşi İlhan Sabancı, Türkiye’nin iş dünyasında önde gelen ailelerinden olan Sabancı ailesinin üyelerinden biridir. 1981 yılında doğan İlhan Sabancı, Neslihan-Yalçın Sabancı çiftinin çocuklarıdır. YASA Holding Kurulu Yönetim Kurulu Üyesi olan Sabancı, 2010 yılında Pınar Konca ile evlenmiştir.