UFEA yönetim kurulu üylerinden birisi olan Servet Yardımcı'nın kim olduğu birçok insan tarafından merak edilen konular arasındadır.

Geçmiş dönemde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığını geçici olara yerine getirmiş olan Yardımcı, TFF Başkanı yeniden seçilirken aday olduğunu açıladı. Peki,  Servet Yardımcı Kimdir? Hangi Takımlı ve Hangi Siyasi Görüşe Sahiptir? işte detaylar..

Servet Yardımcı Kimdir Hangi Takımlı Ve Hangi Siyasi Görüşe Sahiptir (8)

Servet Yardımcı Kimdir?

Geçmiş dönemlerde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığını(TFF), geçici bir süreliğine yapmış olan Servet Yardımcı , tekrarlanacak olan seçimde aday olduğunu açıkladı.

Servet Yardımcı aday olduğunu açıkladıktan sonra Servet Yardımcı kimdir sorusu oldukça merak edildi. Sizler için cevapladık. Servet Yardımcı Kimdir, hangi takımlı ve hangi siyasi görüşe sahiptir. Yazımızın detaylarında.  

Servet Yardımcı Kimdir Hangi Takımlı Ve Hangi Siyasi Görüşe Sahiptir (6)

TFF'nin başkan adayı olan Servet Yardımcı, 26 Aralık 1957 tarihinde Rize'de hayata gelmiştir. Fenerbahçe Kongresi üyesi olduğu bilinen,Servet Yardımcı bir dönem Çaykur Rizespor'da yöneticilik yaptığı bilinmektedir.

Futbol sektörüne ilk kez 2008 yılında,Hasan Doğan'ın listesinden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'na girdi.

TFF'nin Mahmut Özgener döneminde Balkan Vekili oldu. Daha sonrasında ise Mehmet Ali Aydınlar Yönetiminde,Yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam etmiştir.

TFF'de görevine 2012 yılında başlayan Servet Yardımcı, 1. Başkan Vekili oldu.

Servet Yardımcı, Hangi Takımılı?

Servet yardımcı, TFF başkanlığına aday olduğunu açıkladıktan gündeme bomba gibi düştü.Geçmiş zamannlarda geçici olarak TFF başkanlığı yapan Servet Yardımcının hangi takımdan olduğu merak edilmektedir.

Servet Yardımcı fenerbahçe spor kulübü kongre üyesidir. Yani diyebiliriz ki Servet Yardımcı Fenerbahçelidir.

Servet Yardimci Tff Baskanligina Adayligini Acikladi Qykd Cover

Servet Yardımcı, Hangi Siyasi Görüşe Sahip?

AK Parti İstanbul eski milletvekillerinden  Hasan Kemal Yardımcı'nın kardeşi olduğu bilinen Servet Yardımcı'nın siyasi görüşü merak edilen konular arasındadır.

Abisinin Ak Parti milletvekili olduğundan dolayı birçok insan Ak partili olduğunu düşünse de, kendisi bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır. Yani Servet Yardımcı'nın siyasi görüşü hakkında kesin net bir bilgi yoktur.

Servet Yardımcı Kimdir Hangi Takımlı Ve Hangi Siyasi Görüşe Sahiptir (3)

Servet Yardımcı, Evli Mi?

Servet Yatdımcı TFF başkanlığında aday olduktan sonra sosyal medayada Servet Yardımcı kimdir sorusu merak konusu olmuştu. Servet Yardımcı kimdir sorusunun yanına Servet Yardımcının özel hayatıda merak konusu oldu. Servet Yardımcı, evli mi ?

Servet Yardımcı evli ve iki çocuğu vardır.

At Eti Haram Mı? Yenir Mi? Zararlı Mı? At Eti Neden Yenmiyor? At Eti Haram Mı? Yenir Mi? Zararlı Mı? At Eti Neden Yenmiyor?

Servet Yardımcı Kimdir Hangi Takımlı Ve Hangi Siyasi Görüşe Sahiptir (4)

Servet Yardımcı, Ne İş Yapıyor?

Servet Yardımcı TFF başkanı adaylığını açıkladıktan sonra Servet Yadımcı kimdir ve ne iş yapıyor gibi sorular merak konusu olmuştur. Servet Yardımcı iş insanı ve ve spor yöneticisidir. 

Londra metropolitan Üniversitesi Ekonomi Bölümün'den mezun olan Servet Yardımcı, çeşitli alanlarda görev almıştır.

Aile şirketlerininde yöneticilik yapan Yardımcı,TFF yönetiminin çeşitli yönetimlerinde yer almıştır. Hatta geçici süreliğine TFF başkanlığı yapmıştır.

TFF kapsamında birçok başarılı işlere imza atan Servet Yardımcı, TFF'nin FİFA ve UEFA ilişkileri yürüten kişi olmuştur.

UEFA'da en üst seviyede görev yapan ilk Türk olmayı başaran Servet Yardımcı, 7 yıldır İcra Kurulu üyeliğini sürdürmektedir.

Servet Yardımcı Kimdir Hangi Takımlı Ve Hangi Siyasi Görüşe Sahiptir (7)

UEFA'daki görevini sürdürürken, 1 Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa Final'inin Türkiye'de yapılması, 2 yıl üst üste UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimlerinin Türkiye ev sahipliğinde yapılması gibi çeşitli başarılara imza atmıştır.

TFF kapsamında güzel işlere imza atmayı başaran Servet Yardımcı, 2023 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'de yapılacak olmasında öncülük ettmiştir.

Servet Yardımcı, TFF Başkanı Olacak mı?

UEFA'da icra kurulu olan Servet Yardımcı, TFF başkanlığı adaylığını açıkladıktan sonra Servet Yardımcı TFF Başkanı olacak mı sorusu birçok insan tarafından merak edilmiştir.

Geçmiş dönemlerde geçici süreliğine TFF Başkanlığı yapmış olan Servet Yardımcı, TFF kapsamında birçok işlere imza atmıştır.

TFF Başkanı,18 temmuzda yapılacak olan seçimle belli olacaktır.

Servet Yardımcı Kimdir Hangi Takımlı Ve Hangi Siyasi Görüşe Sahiptir (5)

Servet Yardımcı, Şirketleri Nelerdir?

TFF başkanlığına adaylığını açıklayan Servet Yardımcı, armatörlük ve futbol yöneticiliğinin dışında aile şirketinin olduğu bilinmektedir. Bu aile şirketinde yöneticilik yaptığı bilinen Servet Yardımcı'nın şirketleri merak konusu olmuştur.

Aile şirketi hakkında pek bir bilgi bulunmamata,Servet Yardımcı'nın aile şirketinde yöneticilik yaptığı bilinmektedir.