UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe bugün sahasında Yunan temsilcisi Olmipiakos'u konuk edecek. Kritik maç öncesinde iki takımda da ilk 11'de kimlerin olacağı futbol severler tarafından merak eiliyor. İşte Fenerbahçe Olimpiakos ilk 11 maç kadrosu nasıl olur sorusunun cevabı sizlerle.

Fenerbahçe Olimpiakos ilk 11 maç kadrosu nasıl olacak?

Fenerbahçe sezon başından beri hem ligde hem de Avrupa'da üst düzey bir performans sergilemeye devam ediyor. Ligde sadece 1 yenilgi alan ve 85 puan toplayan sarı-lacivertliler Avrupa'da da final hedefi ile çıktığı yolda zorlu Olimpiakos rövanş maçına çıkıyor. 

İlk maçı deplasmanda 3-2 kaybeden temsilcimize bugün turu atlaması için 2 farklı galibiyet lazım. Bu maç öncesinde akıllarda ki en büyük soru ise İsmail Kartal'ın maça hangi 11 ile çıkacağı.

Fenerbahçe'nin Olimpiakos maçında muhtemel 11'inin şu şekilde olması bekleniyor:

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Becao, Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Fred, Szymanski, Tadic, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko.

Fenerbahçe Olimpiakos Ilk 11 Maç Kadrosu Beşinci

Deplasman ekibi Olimpiakos'ta ise teknik direktör Jose Mendilibar'ın sahaya şu 11'i sürmesi planlanıyor:

Olympiakos: Tzolakis, Rodinei, Ntoi, Carmo, Ortega, Iborra, Chiquinho, Jovetic, Podence, Fortounis, El Kaabi.

Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir ve Kaç Yaşında? İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı? Voleybolcu İlkin Aydın Kimdir ve Kaç Yaşında? İlkin Aydın Hangi Takımlı, Sevgilisi Var Mı?

İki takımın maç kadrolarına göz attık gelin birde maç ile ilgili bilgileri değerlendirelim.

Fenerbahçe Olimpiakos maçı saat kaçta ve ne zaman?

Çok büyük heyecan fırtınasına sahne olması beklenen Fenerbahçe Olimpiakos maçının saati, yeri ve hakemi çok fazla merak ediliyor. Fenerbahçe Olimpiakos maçı bu akşam 18 Nisan 2024 Perşembe günü saat 22.00'da başlayacak. Fenerbahçe'nin stadyumu olan Şükrü Saraçoğlu'nda oynanacak maçın tüm biletleri satılmış durumda.

Fenerbahçe Olimpiakos çeyrek final rövanş maçı ayrıca TV 8 ekranlarında şifresiz ve bedava olarakta izlenebilecek. Maçın hakemi ise Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler olarak belirlendi.

Fenerbahçe Olimpiakos Ilk 11 Maç Kadrosu Ilk Foto

Maç hakkında diğer öne çıkan sorulara ve bilgilerede göz atmaya ne dersiniz.

Fenerbahçe Olimpiakos karşısında nasıl tur atlar?

Fenerbahçe Olimpiakos karşısında ilk maçtan 3-2'lik skorla mağlup ayrıldı. Bu skorun ardından Fenerbahçe'nin tur atlaması için kendi sahasında en az 2 farklı kazanması gerekiyor. 2 fark ve daha üstünde ki galibiyetlerde Fenerbahçe tur atlayacak ve UEFA Avrupa Konferans liginde yarı finale yükselmiş olacak.

Fenerbahçe'nin maçı önce uzatmalara ve sonrasında da penaltılara taşıması için maçı tek farkla kazanması gerekiyor. Fenerbahçe maçı kazanamaz berabere bitirir ya da kaybederse Avrupa kupalarından elenecek.

Fenerbahçe Olimpiakos Ilk 11 Maç Kadrosu Ikinci

Fenerbahçe'nin form durumu nasıl?

Fenerbahçe ligde uzun zamandır puan kaybı yaşamamasına rağmen Konferans liginde son 2 maçını kaybetti. Son 16 turunda 3-0 kazandığı maçın rövanşında Union St. Gilouos'a 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler 2. maçında 1-0 yenilmesine rağmen tur atlamıştı.

Bireysel olarak ligin sonuna doğru önemli bir form grafiği tutturan Tadic, Dzeko ve İrfan Can Fenerbahçe açısından en büyük kozlar olarak ön plana çıkıyor. Tabi ki bu oyunculara nöbetçi golcü Batshuayi'yi de eklemek gerekecektir.

Bu oyuncular dışında uzun süredir süre alamasa da Cengiz Ünder maçların kaderini belirleyebilen bir yıldız. Sağ kanatta topu içeri çekip açacağı ortalar ve çekeceği şutlar Fenerbahçe açısından büyük tehditler arasında.

Fenerbahçe Olimpiakos Ilk 11 Maç Kadrosu Üçüncü

Fenerbahçe Olimpiakos'u elerse kiminle yarı finalde kiminle oynayacak?

Fenerbahçe'de çeyrek finalde ki rakip Olimpiakos elenirse yarı finalde belkide turnuvanın en güçlü takımı ile karşı karşıya gelinecek. Konferans liginin başından beri en büyük favorisi olan Aston Villa ile Lille eşleşmesinin galibi Fenerbahçe tur atlarsa rakibi olacak.

Aston Villa Lille eşleşmesinin ilk maçında Villa kendi sahasında 2-1 kazanmıştı. Her ne kadar Villa hem kadrosu hem de teknik direktörü Unai Emery ile çok büyük favori gibi görünse de. Lille'nin Avrupa tecrübesi Villa'ya göre daha ağır basıyor ve Şampiyonlar ligi maçlarında bu tecrübe ne kadar önemli gördük. 

Fenerbahçe Olimpiakos Ilk 11 Maç Kadrosu Dördüncü