Televizyon ekranlarında sık sık gördüğümüz reklamlar arasında yerini alan Sleepy reklamı hakkında çok fazla soru soruluyor. Bunlardan birisi de Sleepy reklamında oynayan kadın kim sorusu.

Sleepy reklamında kim oynuyor ve oynayan kadın kim sorularına sizler için cevap vermeye çalışacağız. Keyifli okumalar...

Sleepy reklamında kim oynuyor? Sleepy reklamında oynayan kadın kim?

Sleepy markası kökeni 1966 yıllarına dayanan Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından üretiliyor. Marka %100 yerli sermaye olarak üretim yapmaya devam ediyor.

Sleepy Reklamında Kim Oynuyor Sleepy Reklamında Oynayan Kadın Kim 3

Bebek bezi, ıslak havlu ve hijyen ürünleri üretimi yapan firmanın reklamları da oldukça dikkat çekiyor. Özellikle son yayınlanan reklamda oynanan kadın kim sorusu çok fazla soruluyor. 

Sleepy markasının son reklam filminde oynanan kişi ünlü oyuncu İrem Sak olarak karşımıza çıkıyor. Reklam filminde firmanın yeni ürünü olan yer temizlik havlusunun tanıtımını yapan Sak yine güzelliği ve sempatik tavırları ile tüm dikkatleri üzerine toplamış durumda.

Özellikle reklam filminde söylediği kısa şarkı ile İrem Sak büyük beğeni toplamıştı. Sleepy reklamında İrem Sak'ın söylediği şarkının sözleri ise şu şekilde:

Parladı yerler yerler işte kolaylık buna, derler seramik cam ahşap verderler Sleepy ile tertemiz her yer.

Sleepy reklamında oynayan İrem Sak'ı biraz daha yakından tanımak ister misiniz. Gelin Sak'ın hayatına bir göz atalım...

İrem Sak Kimdir?

İrem Sak 9 Şubat 1986 yılında Sivas'ta dünyaya gelmiş bir sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Sak'ın ailesini araştırdığımızda kökenlerinin Çerkeslere dayandığını görmekteyiz.

İrem Sak ilk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Sivas'ta tamamlayarak başarılı bir öğrenci olduğunu kanıtlamıştır. Üniversite eğitimi için Sivas'tan ilk kez 2006 yılında ayrılan İrem Sak İstanbul'a doğru yol aldı.

İrem Sak'ın özel hayatında neler yaptığını öğrenmek isteyenler İrem Sak'ın İnstagram adresini merak ediyorlar. İrem Sak'ın İnstagram'ını görmek isteyenler @iremsak adresine göz atabilirler.

Burada  İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümü kazanan İrem Sak başarılı eğitim hayatına bu derece ile son verdi. Üniversite hayatı devam ederken Sak ilk oyunculuk deneyinimi de yaşamış oldu. 

Sleepy Reklamında Kim Oynuyor Sleepy Reklamında Oynayan Kadın Kim

Kene Isırması Belirtileri! Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Nedir? Belirtileri Neler? Kene Isırdığında Ne Olur? Kene Isırması Belirtileri! Kırım Kongo Kanamalı Ateşi Nedir? Belirtileri Neler? Kene Isırdığında Ne Olur?

2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterine hayat veren Sak bu konuda uzman kişiler tarafından hemen farkedildi ve oyunculuk yolu kendisi için açılmış oldu.

Televizyonun kapıları İrem Sak için önce reklam filmleri ile açıldı. İrem Sak, Domino's Pizza, Garanti Bankası, Coffee Mate, Allianz, Teknosa ve Money Club gibi önemli firmaların reklam yüzleri olarak ilerleyişini sürdürdü.

İrem Sak için hayatının dönüm noktası ise Şen Yuva dizisi oldu. Burada Şehrazat karakterini canlandıran oyuncu önemli bir başarı gösterdi ve televizyonun aranan yüzlerinden biri haline gelmeyi başardı.

İrem Sak Şen Yuva dizisinin ardından birçok film, dizi ve televizyon programında izleyici ile Buluştu. İrem Sak'ın rol aldığı yapımlar ise şu şekildedir:

Yıl Yapım Adı Canlandırdığı Karakter
2010 Şen Yuva Şehrazat
2011 5'er Beşer Sinem
2012 İnsanlar Alemi Sinem
2012-2014 Yalan Dünya Tülay
2015 Buyur Bi'De Burdan Bak -
2015-2018 Güldür Güldür Show Sinem
2019 Bir Aile Hikayesi Müjde Güneş
2020-2021 Çukur Seren Erdenet
2021 Azizler Burcu
2022-2024 Kuş Uçuşu Müge
2022 Yılbaşı Gecesi Neslişah
Yakında Modern Kadın Pınar
2016 Dedemin Fişi Kader
2016 Dönerse Senindir Defne 
2017 Martı Nurgül
2018 Ölümlü Dünya Begüm
2018 Düğüm Salonu Hülya
2018 Cici Babam  Şevkiye
2021 Kimya -
2023 Ölümlü Dünya 2  Begüm
2015 Hepimizin Öyküsü Aynı Yalnız Kadın
2024 Sleepy Reklam Ev Temizleyen Kadın

Sleepy Reklamında Kim Oynuyor Sleepy Reklamında Oynayan Kadın Kim 2

Sleepy Markasının Tarihçesi?

Sleepy markası 48 yıl önce kurulan  Eruslu Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin bir kuruluşudur. Marka 2016 yılında Sleepy markasını Türkiye ve dünya için üretim yapması amacıyla kurmuştur.

Sleepy'nin hedefi sektörde başı çeken markalardan birisi hatta birincisi olmaktır. Bu nedenle ürünlerde saf suyla dokuma, bambu özlü lifler, organik pamuk gibi doğal ürünler kullanarak sağlığı her zaman birinci kriter olarak belirlemişlerdir.

Sleepy markası üretim yapmaya başladığından beri bir çok ilkede imzasını atmıştır. Bunlardan bazıları  ilk 7 numaralı yerli üretim bebek bezi, jean desenli külot bez, doğal içerikli yüzey temizlik havlusu gibi ürünlerdir.