Severek izlenen dizilerden olan Esaret dizisi oyuncusu Cenk Torun oldukça merak edilen isimlerden olmaya başladı. Sizler için derlediğimiz yazımızda Cenk Torun kimdir, hayatı ve oynadığı dizilerden bahsedeceğiz. İşte Cenk Torun kimdir cevabı... Cenk Torun Kimdir?  Cenk Torun kimdir sorusuna nerede ne zaman sorulduğu ile başlayalım. 24 Mart 1974'te Ankara'da doğan Cenk Torun’un babası Salih Enver Torun, annesi ise Nurdan Torun’dur. Torun’un Tolga isminde bir kardeşi var, kendisi 1978 doğumlu. Cenk Torun kimdir sorusunun devamında eğitim hayatına da bakalım. Torun, Marmara Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümünden mezun oldu. Sonrasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitimi alarak oyunculuk gelişimine katkıda bulundu. 1994 yılında Yıldız Tilbe'nin "Delikanlım" şarkısının klibinde rol alarak televizyon dünyasıyla ilk kez tanıştı. Ardından 1996 yılında Özden Öğrük'ün karikatüründen ekrana uyarlanan 'Çılgın Bediş' dizisinde Oktay karakterini canlandırmasıyla tanınmaya başlayan Cenk Torun, Yonca Evcimik, Çiçek Dilligil ve Selahattin Taşdöğen gibi isimlerle başrolleri paylaştı. Torun, 2002’den 2003'e kadar Kıbrıs'ta 18 ay askerlik görevini yaptı. Oyunculuk mesleğini icra edemediği zamanlarda turizm aldığı eğitim ile turizm sektöründe de var oldu. Bunların yanında restoran yönetimi ve turizm danışmanlığı gibi sektörlerde de bulundu. Cenk Torun Kimdir Yaşı Sevilen dizi oyuncularından olan Cenk Torun 24 Mart 1974’te dünyaya geldi. Şu anda 2024 yılı itibarı ile Cenk Torun 50 yaşında bulunuyor. Cenk Torun Nereli? Cenk Torun kimdir diye sorulduğunda merak edilen yanıtlardan biri olan Torun’un nereli olduğu konusu da karşımıza çıkıyor. Cenk Torun 24 Mart 1974’te Ankara’da doğmuştur. Bu nedenle Cenk Torun Ankara’lıdır diyebiliriz.

Öneri içerik: Cemre Arda Kimdir?

Zehra Güneş Serveti! Transfer Ücreti Ne Kadar? Zehra Güneş Ne Kadar Maaş Alıyor? Zehra Güneş Serveti! Transfer Ücreti Ne Kadar? Zehra Güneş Ne Kadar Maaş Alıyor?

Cenk Torun Evli Mi?  Cenk Torun kimdir dendiğinde merak edilenlerden biri de kendisinin evli olup olmadığı konusu. Cenk Torun, Nevin Ursavaş ile evlenmiştir. Cenk ve Nevin çiftinin Şan isminde bir oğlu da var. Cenk Torun Eşi Kim? Cenk Torun’un eşi kim sorusuna da şöyle bir cevap verelim. Cenk Torun’un eşi Nevin Ursavaş’tır. Çiftlerin Şan ismini verdikleri bir oğulları var. Cenk Torun Oynadığı Dizi ve Filmler 2022 - Esaret – Orhun 2016-Yeter (TV Dizisi) 2016 - Hazan (Ozan) (TV Filmi) 2015 - Şeytanın Çocukları: El Ebyaz (Sinema Filmi) 2012 - N'apcaz Şimdi? (1. Trafik Polisi) (Sinema Filmi) 2011 - 2015 - Arka Sokaklar (Erkan Yıldız) (TV Dizisi) 2008 - Fadik İntikam Peşinde (Kadir) (TV Filmi) 2007 - 2008 - Ölümsüz Kahramanlar (TV Dizisi) 2007 - Hırçın Kız (TV Dizisi) 2007 - Gemilerde Talim Var (TV Dizisi) 2005 - Masum Değiliz (Bölüm Oyuncusu) (TV Dizisi) 2005 - Köpek (TV Dizisi) 2005 - Hepimiz Kardeşiz (TV Filmi) 2005 - Büyük Günahlar (Serkan)(TV Dizisi) 2004 - 2005 - Melekler Adası (Murat) (TV Dizisi) 2001 - Benim İçin Ağlama (Serkan) (TV Dizisi) 1998 - Aynalı Tahir (Yusuf) (konuk oyuncu)(TV Dizisi) 1996 - 2001 - Çılgın Bediş (Oktay) (TV Dizisi) 1995 - Barbunya Nuri (TV Filmi) 1995 - 1996 - Palavra Aşklar (TV Dizisi) Cenk Torun Instagram Sosyal medyayı aktif olarak kullanmayı seven Cenk Torun’un 63 gönderisi ve 295.000 civarında takipçisi bulunuyor. Torun’un resmi instagram hesabı : “cenktorun” Cenk Torun Annesi Kimdir? Nurdan Torun, Türk Sanat Müziği sanatçısıdır. 1955’te Kütahya doğan Nurdan Hanım, 1969'da 14 yaşındayken Salih Enver Torun ile evlenmiştir. İki oğlu Cenk ve Tolga Torun'un yanı sıra bir ablası, bir kız kardeşi ve bir abisi vardır. 1985 yılından beri Türk Sanat Müziğinin içerisinde olan Nurdan Torun, 1987 yılında Fahrettin Aslan tarafından keşfedilerek Maksim Gazinosu'nda profesyonel müzik kariyerine başlamıştır. Nurdan Torun, 1998 yılında İlk Albüm adlı ilk albümünü çıkardı. Sonrasında da müziğe devam eden Nurdan Torun, 2002 ve 2011 yıllarında iki yeni albüm daha çıkarmıştır. Esaret Dizi Konusu Esaret dizinin konusu şöyle başlıyor Demirhanlı Konağı üzücü bir haberle karşı karşıya kalıyor. Kudretli Orhun Demirhanlı ailesinin lideri olan ikiz kız kardeşi, görev için Afrika'ya gittiği sırada korkunç bir cinayete kurban gidiyor. Kız kardeşini almak için Afrika'ya gittiği sırada Orhun, acı gerçekle yüzleşiyor ve ardından kardeşinin katillerini bularak intikam peşine düşüyor. Esaret Dizisi Oyuncuları  Cenk Torun ile Mahassine Merabet ikilisinin başrolünü paylaştıkları Esaret Dizisinin oyuncu kadrosu ise şöyle;

  • Ali Yağız Durmuş,
  • Hilal Anay,
  • Melahat Abbasova,
  • Mustafa Şimşek,
  • Zeki Ocak,
  • Esra Demirci,
  • Pervin Mert,
  • Yağmur Çelik,
  • Yaren Yıldırım,
  • Kerem Tanık,
  • Ceren Su Gülnaz Özçelik,
  • Bülent Ergün,
  • Başak Durmaz,
  • Öncil Aktarıcı,
  • Gözde Erdem,
  • Sinem Karaçoban

Esaret Dizisi Orhun Kimdir? Esaret Dizisinin Orhun’unu canlandıran Cenk Torun, dizide Orhun Demirhanlı olarak biliniyor. Kudretli ve köklü bir aileye mensup olan Orhun karakteri, ikiz kardeşinin intikamını almaya çalışan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Sık Sorulan Sorular Sevilen oyunculardan olan Cenk Torun’un hayatını, Cenk Torun kimdir başlığı altında inceledik. Torun’un hayatı hakkında bilgiler verdik ve şu an oynadığı dizi olan Esaret dizisinden bahsettik. Şimdi sık sorulan soruları yanıtlayalım. Esaret dizisi nerede çekiliyor? Esaret dizisi çekimleri İstanbul ve Sakarya illerimizde çekiliyor. Esaret dizisi Orhun kaç yaşında? Esaret dizisindeki Orhun karakteri yani Cenk Torun, 24 Mart 1974 doğumludur, kendisi 2024 yılı itibariyle 50 yaşındadır. Esaret dizisi Orhun evli mi? Esaret dizisinin Orhun’u yani Cenk Torun, Nevin Ursavaş ile evlidir, Şan isminde bir oğulları vardır.