Maci Currin fiziksel görüntüsü ile tüm dünyaya merak edilen kişiler arasında gösteriliyor. Maci Currin'in fiziksel özelliklerinin ön planda olması farklı soruları da beraberinde getiriyor. İşte Maci Currin kimdir, kilosu ne kadar, boyu kaç gibi soruların cevapları sizlerle...

Maci Currin kimdir boyu kilosu yaşı kaç?

Maci Currin uzun boyu ve uzun bacakları ile hem Türkiye'de hem de dünyada çok fazla kendisinden söz ettiren birisi olarak karşımıza çıkıyor. Maci Currin'in bacak boyu Guinness Dünya Rekorunu elde etmesine neden olmuş durumda. 

2 metre 10 santimetre boyunda olan Maci Currin'in bacak boyları ise 136 cm ve 135 cm olarak biliniyor. Bu veriler onu dünyanın en uzun bacaklı kadını yapıyor ve insanlar tarafından tanınmasına neden oluyor.

Uzay Heparı Kimdir? Neden Öldü? Uzay Heparı Sezen Aksu Olayı Nedir? Uzay Heparı Kimdir? Neden Öldü? Uzay Heparı Sezen Aksu Olayı Nedir?

Maci Currin dünyanın en uzun bacaklı kadını unvanını henüz 17 yaşındaki iken aldı. Şuan 21 yaşında olan Currin'in hayatı uzun boyu sayesinde hem olumlu hem de olumsuz şekilde çok fazla etkileniyor.

Maci Currin Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Kaç

Maci Currin bu durumdan çoğu zaman rahatsız olduğunu dile getiriyor. Sosyal medyada bazı troller Currin'in bacaklarının gerçek olup olmadığını merak ediyor. Currin bu sorulardan çok fazla aldığını ve artık sıkıldığını söylüyor.

Maci Currin yinede fiziğinden hoşnut olmadığını söylemiyor. TikTOk fenomeni haline Currin kendisini sevmeyen insanlar olsada sevenlerin de çok fazla olmasından memnuniyet duyduğunu dile getiriyor.

Maci Currin sosyal medyada ne kadar olumsuz tepki alırsa alsın bacaklarından ve boyundan memnun olduğunu her fırsatta dile getiriyor. 2003 doğumlu olan Maci Currin lise yıllarında Voleybol oynayarak boyunun avantajlarını kullandı ve genç takımlar düzeyinde ABD mili takımına kadar yükselmeyi başardı.

Amerika Teksas'ta yaşayan Currin'in Jacob adında birde erkek kardeşi bulunuyor. 

Maci Currin Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Kaç 1

Currin özel hayatında uzun boyunun dezavantajlarını anlatırken özellikle kıyafet bulma konusundan dert yanıyor. Currin boyunun bir başka olumsuz tarafının ise erkekler tarafından çok mesafeli yaklaşımların olduğunu söyleyerek dile getirdi.

Currin'in ifadelerine göre erkekler onunla dışarıda görünmek istemiyor ve onunla yakın olmaktan çekiniyorlar. Maci Currin bacak boyu rekorunu pek önemsemediğini ve rekoru kaybederse de mutsuz olmayacağını söylüyor.

Maci Currin Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Kaç 2

Maci Currin sosyal medya hesapları nelerdir?

Sosyal medya fenomeni olan Currin'in İnstagram'da 74 bin takipçisi bulunuyor. Maci Currin'in İnstagram hesabını merak edenler ve takip etmek isteyenler @maci.currin adresinden kendisine ulaşabilirler.

Maci Currin'in asıl ün kazandığı sosyal medya paltformu ise TikTok. Burada 26 bin takipçisi bulunan Currin 1.4 milyon da beğeniye sahip. Maci Currin'in TikTok hesabı ise yine @maci.currin olarak karşımıza çıkıyor.

Maci Currin Kimdir Boyu Kilosu Yaşı Kaç 3